Col·lapse a la C-55, a Esparreguera, per una esllavissada que obliga els cotxes a girar cua

Els Mossos estan desviant el trànsit a través d'una via local, la B-113 o han d'anar a buscar Terrassa per poder entrar o sortir del Bages 1 Hi ha 9 quilòmetres de cua

20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:26h
C-55 totalment tallada poc abans d'arribar a la Puda
C-55 totalment tallada poc abans d'arribar a la Puda | Eva Torres
Una esllavissada a la C-55, al túnel de la Puda, al terme d'Esparreguera, ha obligat a tallar els dos sentits de la marxa de la via, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els fets han ocorregut sobre 1/4 de 4 de la tarda d'aquest divendres al punt quilomètric 9 de la C-55. El despreniment de roques ha obligat a tallar el trànsit a Olesa en sentit nord, i abans d'arribar a la Puda en sentit sud. La falta de vies alternatives per continuar el trajecte fa que els vehicles hagin de girar cua i desviar-se per la B-113 o anar a buscar el pas per Terrassa, amb les dificultats que comporta per accedir al Baix Llobregat o el sud de Barcelona. El tall de la via provocava, a les 6 de la tarda, poc abans de la seva reoberura, 9 quilòmetres de cua entre els dos sentits. 

Tres vehicles han resultat malmesos pel despreniment, tot i que sense afectacions personals. El Servei Català de Trànsit encara no pot determinar quan durarà la incidència.