La soprano Elena Plaza i el pianista Adrià Bravo encetaran diumenge el 3/4 de música

La soprano Elena Plaza i el pianista Adrià Bravo
La soprano Elena Plaza i el pianista Adrià Bravo | Promocional
Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:47h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 22 d'octubre a les 12h, el primer concert del cicle 3/4 de música amb el duet format per la soprano Elena Plaza i el pianista manresà, i exalumne del Conservatori de Música de Manresa, Adrià Bravo que interpretaran obres de Schoenberg, Bernstein, Poulenc i Angela Luque. 

En el concert de diumenge es podrà escoltar un repertori fresc i variat amb cançons que van des del cabaret alemany de principis de segle XX fins al desenamorament actual explicat amb poesia dels grans autors espanyols, passant per fantasiosos i misteriosos petits relats de nens i la rebequeria d'una nena que odia la "música".

Elena Plaza (soprano) i Adrià Bravo (piano) integren aquest duet format l'any 2016 i que ja ha actuat a sales com L'Auditori de Barcelona (sala Tete Montoliu i sala Alicia de Larrocha), l'Insitut Goehte, o el Teatre de Sarrià.

Com a teloner d'aquest concert Arnau Balcells, alumne de piano del Conservatori de Música de Manresa, interpretarà Dansa Galant d'Enric Granados

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 euros.