cinema

El rodatge de la comèdia negra «7 raons per fugir» es trasllada a Manresa

Dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, es rodarà en català i castellà a Berga, Manresa i Terrassa

per Redacció, Manresa | 18 d'octubre de 2017 a les 17:50 |
El rodatge de «7 raons per fugir» es grava aquesta setmana a Manresa | Aina Font Torra
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El rodatge de la comèdia negra 7 raons per fugir dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras ja està en marxa. Va començar el passat 6 d'octubre amb la primera gravació a Berga, concretament a l'edifici del centre d'art Konvent de Cal Rosal, on es van desplegar una quarantena de professionals del cinema, així com els actors Emma Suárez i Sergi López, per començar la primera història de la pel·lícula. Aquesta setmana les gravacions s'estan fent a Manresa.

La pel·lícula, escrita pel mateix Esteve Soler, està basada en els seus èxits teatrals, que s’han traduït a 20 idiomes i representat a més de 40 països. La cinta està composada per set històries, que barregen horror i comèdia, i retraten la societat del segle XXI en set moments tan estranys com propers. Es tracta de set visions surrealistes d'una societat que no progressa.


7 raons per fugir es rodarà en català i castellà a Manresa, Berga i Terrassa, i està produïda per Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb la participació de TV3. La pel·lícula compta amb un repartiment d'actors molt destacat format per Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Pepe Viyuela, Francesc Orella, Manolo Solo, Núria Gago, Alain Hernández, Aina Clotet, Vicky Peña, Àgata Roca, Ramon Fontserè, Rosa Cadafalch, Pol López, Borja Espinosa i Albert Ribalta.

 

Participació