La Ludugurus incorpora un espai de joc familiar els divendres a la tarda

És obert a tota la ciutadania i comptarà amb espectacles de contes, màgia i teatre

Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:08h
La ludoteca Ludugurus, un projecte d'infància de Creu Roja a Manresa amb conveni amb l'Ajuntament de la ciutat, va engegar el curs el mes de setembre participant a la Setmana de Jocs al Carrer amb col·laboració amb el CAE. A partir de llavors va obrir en el seu horari habitual: de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. De moment, l'equipament està atenent una vuitantena d'infants setmanalment, però des de la Creu Roja es preveu que s'incrementarà amb la incorporació d'un grup de nois i noies d'entre 12 i 14 anys, que podran anar a la Ludugurus els divendres, d'un quart de set de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.

Cal destacar, també, que cada divendres de cinc a un quart de set de la tarda es s'impulsarà un espai de joc familiar, una iniciativa oberta a tota la ciutadania en la qual les famílies poden utilitzar els jocs i joguines, o bé realitzar el taller que es proposa amb l'objectiu de potenciar el vincle familiar.
 
Enguany la ludoteca oferirà de manera trimestral un espectacle. Aquest divendres, 20 d'octubre, i per iniciar l'espai de joc familiar, hi haurà contes animats a dos quarts de sis de la tarda a càrrec de Roger Camprubí.