Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 26 d'agost

Residu sòlid, menor escapolit, alarma en un establiment i policia assistencial

Redacció
27 d'agost del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Residu Sòlid
Al finalitzar un enderroc municipal en un barri de la Vila es detecta la presència d’un vehicle abandonat. Sobre el vehicle, que no disposava de les plaques de matrícula i presentava signes evidents d’abandonament, s’aixeca acta al respecte pel seu tractament com a residu solid i posterior trasllat a un centre autoritzat de descontaminació de vehicles.

Menor escapolit
Col·laboració activa amb el cos de Mossos d’Esquadra per trobar a un menor veí de la Vila, i que actualment es trobava internat a un centre de menors de la Generalitat de Catalunya, que va fer escàpol del centre. Finalment el menor es detingut i custodiat per agents del cos de Mossos d’Esquadra que el retornen al centre tutelat.

Alarma en un establiment
S’atén un requeriment d’una Central Receptora d’Alarmes per l’activació d’alarma de robatori en una empresa d’un polígon industrial de la Vila. La patrulla de la Policia Local, juntament amb el responsable de l’empresa de seguretat privada, realitzen les comprovacions pertinents del que en resultaria una falsa alarma.

Policia assistencial
En hores nocturnes la Policia Local és requerida a un domicili de la Vila per un veí que tenia sota la seva custòdia temporal una persona d’avançada edat amiga de la família durant el període de vacances dels seus familiars. Sembla ser que el senyor d’avançada edat hauria trobat a faltar als seus familiars, provocant-li una petita angoixa, fet pel que s’avisa els familiars qui abandonen el seu domicili d’estiueig per fer-se càrrec de l’ancià.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.