18
d'octubre
del
2017
Actualitzat
a les
9:59h
Aquest diumenge a partir de les 10 del matí, el Mas de Sant Iscle celebrara el seu Esmorzar de la Verema a base de pa torrat amb sardines i el raïm autòcton del Pla de Bages, el Picapoll, tot plegat amb vins del celler, i amb uns postres a base de coca i vi bullit.
El Mas de Sant Iscle, al terme de Sant Fruitós, aprofitarà l'esmorzar per fer visites guiades al celler i a la vinya on s'explicaran els diferents elements que intervenen en l'elaboració del vi, així com la història de Mas.
Les places són limitades, i tenen un preu de 13 euros. Per informació o reserves cal trucar al 938743806.
El Mas de Sant Iscle, al terme de Sant Fruitós, aprofitarà l'esmorzar per fer visites guiades al celler i a la vinya on s'explicaran els diferents elements que intervenen en l'elaboració del vi, així com la història de Mas.
Les places són limitades, i tenen un preu de 13 euros. Per informació o reserves cal trucar al 938743806.