Una delegació d'alumnes francesos visita l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Alumnes francesos amb l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés
Alumnes francesos amb l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés | AjSFB
Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:21h
Un grup de 35 estudiants francesos han visitat aquest dilluns l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i han conegut de mà de l'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, la historia del poble on viuran fins el proper dissabte.

L'alcalde els ha rebut a la sala de plens de l'ajuntament i els ha donat la benvinguda al municipi. Durant la presentació els ha explicat el significat de l'escut i de la bandera de Sant Fruitós de Bages, i també els ha explicat alguns dels projectes que es duran a terme al municipi durant el 2018 i els ha recomanat els llocs més destacats per visitar.

Aquests joves, que actualment cursen 4rt d'ESO o 1er de Batxillerat, han arribat a Sant Fruitós de Bages fruit de l'itinerari de Batxibac que s'està realitzant a l'IES Gerbert d'Aurillac. Durant aquesta setmana els alumnes procedents del Lycée Jean Giraudoux de la ciutat de Châteauroux, viuran a casa de famílies del poble que han optat per participar en el projecte. Els alumnes de l'IES Gerbert d'Aurillac viatjaran a França el proper mes d'abril. 

L'objectiu de l'intercanvi és alhora lingüístic i cultural i serveix per millorar el nivell de francès oral de l'alumnat de primer de batxillerat francès i de 4t d'ESO.