El Rugby Manresa pateix contra el Tarragona la seva primera derrota en lliga (17-36)

Els manresans van anar darrere en el marcador durant tot el partit

17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:22h
El Rugby Manresa ha patit aquest diumenge la seva primera derrota de la lliga. Al camp de rugby del Congost, el Manresa RC s'enfrontava al CR Tarragona en la tercera jornada de la fase prèvia de Divisió d'Honor Catalana.

Tot i que en un horari poc comú al Congost, al migdia, el partit començava amb dos equips molt endollats. El primer a estrenar el marcador era l'equip tarragoní, que lluïa una davantera molt dura, i en diverses fases aconseguien el primer assaig convertit (0-7).

El joc continuava per als dos equips, amb contactes molt durs i amb bona defensa per les dues parts. Però els cops de càstig hi eren presents, i els del Tarragona aprofitaven una de les ocasions per demanar xut a pals, però la pilota tornava a dins del terreny de joc i els manresans la recuperaven i, sortien de zona perillosa mitjançant un xut.

No trigaria a arribar el segon assaig tarragoní, què, amb la seva transformació, posava el marcador 0-14. Tot i el desavantatge al marcador, els manresans no afluixaven, i aprofitaven un cop de càstig per xutar a pals i estrenar el marcador amb 3 punts (3-14).

A la segona part del partit, els tarragonins entraven al camp amb la mateixa força i aconseguien el primer assaig als primers minuts del segons temps, després de diverses fases (3-24).

L'ambient es posava tens i la rivalitat d'ambdós equips cada cop era més alta. Els manresans intentaven apropar-se a assaig però la defensa tarragonina no ho permetia; recuperaven la pilota i la plantaven novament sota pals per avançar-se encara més al marcador. (3-31)

Els locals continuaven sense deixar-se vèncer, i aconseguien el primer assaig del partit a través del número 10 manresà. Els del Bages no havien dit l'última paraula, i minuts després, el 15 blanc i vermell recuperava una pilota i recorria bona part del camp evitant la defensa tarragonina per posar el segon assaig al marcador del Manresa RC. Aquesta petita empenta posava al lluminós un 17-31 ja gairebé a les acaballes del partit.

El final del partit el marcava el darrer assaig del RC Tarragona, que després d'un xut manresà, un jugador visitant recuperava la pilota i la plantava darrere la línia de marca per sumar els 5 últims punts del partit deixant el marcador 17-36.