La CGT demana a l'Ajuntament que aturi la «brutal» pujada de la taxa d'escombraries

El sindicat manifesta que "fa anys" que pateixen les consequencies de "les continues retallades al servei" i que sempre demanen "més recursos"

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:46h
La secció sindical de la CGT a la UTE Sanejament Manresa, responsable del servei d'escombraries de la ciutat, qualifica de "brutal" la pujada de la taxa que el govern de la ciutat ha anunciat de cara a l'any 2018, i considera que és, només, una "mesura recaudatòria" ja que "en cap moment" l'Ajuntament no fa menció "a cap millora del servei o ampliació de recursos".

El principal sindicat en el comitè del servei recorda que el personal de neteja viària és "la imatge visible de l'ajuntament a peu de carrer" i el que pateix les queixes i reclamacions verbals "totalment justificades" per part dels ciutadans. A més a més recorden que tenen "l'ordre explícita de callar i redirigir al ciutadà cap a la casa gran trucant al 010", cosa que encara "indigna més al ciutadà".

La CGT manifesta que "fa anys" que pateixen les consequencies de "les continues retallades al servei" i que sempre demanen "més recursos" -"no pas més sou"- per poder mantenir Manresa "com cal, neta i polida".

És per tot plegat que la secció sindical de la CGT demana que "s'aturi aquesta pujada", com a mínim fins que l'Ajuntament agafi el compromís ferm de "millorar el servei mitjançant l'ampliació de la plantilla que s'havia retallat anteriorment".