Dimarts es lliuren els premis del concurs Viatgers Manresans 2017 per a adults

Després de l'entrega de premis, que es farà a les 19.30 hores, tindrà lloc la vesprada temàtica titulada "Cicloturisme, el bon ritme del viatge saludable", a càrrec de Joan Vinyoli

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:22h
Aquest dimarts al Centre Cívic Selves i Carner, a 2/4 de 8 del vespre es lliuraran els premis de la categoria d'adults del concurs Viatgers Manresans 2017. A continuació, tindrà lloc la vesprada temàtica titulada Cicloturisme, el bon ritme del viatge saludable, a càrrec de Joan Vinyoli, viatger amateur.

Una xerrada pensada per a persones interessades en emprendre iniciatives semblants amb bicicleta i en la qual s'oferiran imatges d'un trajecte de Salzburg a Venècia, viscuts a ritme de pedal.

Pel que fa a l'edició d'enguany del concurs Viatgers Manresans 2017 en la categoria d'adults, hi han participat 29 persones que han presentat 65 fotografies, amb obres de paisatges portuguesos, vietnamites, hongaresos i safaris fotogràfics, entre d'altres propostes.

L'exposició al Selves i Carner es podrà visitar fins al 31 d'octubre, de dilluns a divendres de 16 a 21 hores.

El cicle que consta del concurs de fotografies, exposicions i vesprada temàtica està organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa (Casal de les Escodines i Centre Cívic Selves i Carner), Foto Art Manresa i compta amb la col·laboració de Viatges Concord, Viatges Masanés, Viatges Martí, Villaplana Estudi Fotogràfic, Franquesa, Expert Juanola Photomaton, Abacus, Mont Sant Benet, Mbici, Llibreria Parcir i la Biblioteca El Casino.