L'EGIBA, subcampió en el Campionat d'Espanya de Trampolí

Equip de l'EGIBA desplaçat al Campionat d'Espanya de Trampolí
Equip de l'EGIBA desplaçat al Campionat d'Espanya de Trampolí | EGIBA
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:55h
Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya de Trampolí al poliesportiu Pisuerga de Valladolid, amb la participació de nou gimnastes del club EGIBA de Manresa.

Divendres va competir Sara Borràs i Marc Oliveras en el nivell elit 5. Sara Borràs va competir en l'aparell de doble minitramp i va quedar en 17ena posició. En l'aparell de trampolí va quedar en 23ena posició. Marc Oliveras va quedar en 17ena posició en doble minitramp i en 13ena posició de trampolí. Judith Ferrer va competir al nivell Base 3. En l'aparell de doblemini tramp va quedar en 9ena posició i en trampolí en 12ena posició.

Dissabte va competir Marina Chavarria i Robert Vilarasau en el nivell elit 7. Maria Chavarria es va proclamar subcampiona d'Espanya en l'aparell de trampolí. Robert Vilarasau es va proclamar campió d'Espanya en els aparells de trampolí i doblemini tramp. Naira Rexach no va poder competir a causa d'una lesió. Judith Palliso en el nivell elit 8 va quedar en 5ena posició en els aparells de trampolí i doble minitramp. Marc Torras i Cristina Masfret es van proclamar subcampions de trampolí. 

Per equips, l'equip format per Cristina Masfret, Marina Chavarria i Judith Palliso van proclamar-se subcampiones en equips en la categoria absolut.