Simeó Ubach es proclama campió d'Espanya de MX2

El motorista de Sant Salvador de Guardiola, Simeó Ubach
El motorista de Sant Salvador de Guardiola, Simeó Ubach | Kebo
Redacció
15 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:03h
El motorista de Sant Salvador de Guardiola, Simeó Ubach, s'ha proclamat aquest diumenge a Bañeza Campió d'Espanya de Motocròs a la categoria MX2 en una jornada intensa en la qual ha hagut de lluitar fins el final protagonitzant una remuntada espectacular.

El pilot de Sant Salvador de Guardiola arribava a la localitat lleonesa com a líder del Campionat i amb l'avantatge de poder fer un segon lloc i una tercera posició a cadascuna de les dues mànegues disputades avui per obtenir el títol per davant del seu màxim rival Iker Larrañaga.

En aquesta última cita del Campionat d'Espanya de Motocròs han acabat corrent junts els pilots de les categories MX1 i MX2, cosa que plantejava una dificultat afegida pel que representa d'increment de tràfec en pista.

El cap de setmana va començar amb la jornada d'entrenaments de dissabte en la qual Ubach va marcar el segon millor registre a només sis dècimes de segon del seu rival.

El primer resultat de la jornada dominical ha seguit el guió del que havia de fer el pilot de KTM ja que ha acabat segon darrere Larrañaga i s'ha assegurat poder fer tercer a la segona mànega. Però en aquesta segona cursa han arribat els problemes ja que Ubach ha caigut just a la sortida i ha hagut de remuntar des de l'últim lloc per acabar tercer i mantenir-se al capdavant de la classificació del Campionat obtenint aquest títol que el confirma com a un dels millors especialistes del Motocròs estatal.