Puntaires, artesania i esbarts centren el diumenge de Fira de Tardor a Navàs

La trobada de puntaires amb 250 participants, les 80 parades d'artesania i les danses tradicionals de la Roda d'Esbarts de la Catalunya Central han protagonitzat la jornada central de la fira

Aspecte de la plaça de l'Ajuntament de Navàs durant la Roda d'Esbarts
Aspecte de la plaça de l'Ajuntament de Navàs durant la Roda d'Esbarts | AjNvs
Redacció
15 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:42h
La trobada de puntaires amb 250 participants, les 80 parades d'artesania i les danses tradicionals de la Roda d'Esbarts de la Catalunya Central han concentrat les mirades del nombrós públic que ha assistit a la jornada central de la Fira de Tardor de Navàs.

Les autoritats locals en capçalades per l'alcalde Jaume Casals i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Fernández acompanyats de pubilles i hereus, han fet un recorregut per les parades distribuïdes sota i al costat dels porxos de la plaça de l'Ajuntament.

La Roda d'Esbarts ha aplegat colles de Berga, Balsareny, Taradell i Navàs, en un dels moments més àlgids de la Fira de Tardor.

Els tallers de fabricació artesana d'estris de cuina amb fusta de boix, amb l'Andreu Estruch, han despertat la curiositat dels amants de la talla. També hi ha hagut interès pel taller de filar llana a càrrec de la família de Can Passols.

Un dels estands més concorreguts ha estat el de l'empresa Serveis Municipals que està a punt d'implantar el servei de recollida de residus porta a porta.

La gastronomia ha estat omnipresent a la Fira de Tardor, amb parades i tastos de xocolata, oli, formatge i cervesa.

La Fira de Tardor de Navàs s'ha acomiadat amb un tast de xocolata i un viatge iniciàtic al món del cacau, amb Cacau Pastisseria d'Olot, jocs per la mainada i sardanes amb la cobla Lluïsos de Taradell.