Amb Salut aplega més de 70 persones al sopar-tertúlia amb el Dr. Pere Santamaria

Sopar-tertúlia d'Amb Salut a Sant Joan de Vilatorrada
Sopar-tertúlia d'Amb Salut a Sant Joan de Vilatorrada | Amb Salut
Redacció
14 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 23:20h
En un ambient acollidor i distès, més de setanta persones van ser presents a l'Hostal Soler de Sant Joan de Vilatorrada a la presentació de Amb Salut i ropar-tertúlia amb el Dr. Pere Santamaria. 

Amb Salut és una empresa amb seu social a Sant Joan de Vilatorrada que orienta els seus serveis a l'assessoria, projectes i formació per a la millora de la salut i el benestar de les persones i les comunitats.

Les seves activitats van des de l'acompanyament individual o grupal per al canvi d'hàbits, a assessorament en salut en esdeveniments culturals io esportius, suport per al procés d'acreditació d'empresa saludable i elaboracions de plans de salut i formació en salut pública i promoció de la salut, entre altres.

Després del sopar, elaborat per Hostal Soler, fou el Dr. Pere Santamaria, santjoanenc, professor de la Universitat de Calgary i membre del grup de recerca IDIBAPS de Barcelona, qui va presentar els nous avenços que ell lidera en el tractament de malalties autoimmunes com la diabetis tipus I, l'artritis reumatoidea, el lupus o l'esclerosi múltiple.