El Cd'E Manresa visita diumenge el líder CE Farners

Els manresans es troben a dos punts del cap de la classificació

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:33h
Amb l'apurada victòria del Cd'E Manresa (2-1) davant el FC Sant Cugat aquest dijous encara en la memòria, els de Josep Olivelles s'han situat cinquens a la classificació amb 11 punts, empatats amb CE Sabadell B (4t) i UE Llagostera B (6è), i a només dos punts del líder CE Farners, que visita els manresans aquest diumenge a les 6 de la tarda. Els manresans sumen tres victòries, dos empats i una única derrota. 

El CE Farners és l'actual líder amb un total de 13 punts. Només compta amb una derrota, a la primera jornada contra el FC Cardedeu (2-1), un empat, la jornada passada a casa contra el CF Can Vidalet (2-1), i quatre victòries contra CE Júpiter (3-0), AEC Manlleu (0-1), UE Mollet (2-1) i UE San Juan Montcada (2-4). El Farners està perseguit per CF Can Vidalet i FE Grama, amb 12 punts que s'enfronten entre ells aquesta jornada.

Josep Solivelles, entrenador Cd'E Manresa, considera que es tracta d'un "partit important, però no transcendent. A la setena jornada, no hi ha res transcendent, però sí important. Venim en una bona dinàmica, per rebre al líder, tenint opcions de superar-lo en la classificació i guanyar més posicions. També és important perquè seria arrodonir una setmana de 9 de 9 punts, amb tota la dificultat que això implica per equips com el nostre".

Solivelles recorda que els "jugadors no són professionals i els costa més jugar tres partits en una setmana. Hem d'intentar jugar millor del que ho vam fer dijous passat contra el Sant Cugat, tot i que també hem de saber que no sempre jugarem bé, i que també hem de ser capaços de guanyar no jugant bé. Hem de veure com ens adaptem contra un equip que ha tingut una setmana de descans i per preparar el partit de diumenge. Nosaltres l'únic que tindrem és un dia de preparació de partit i dos i mig de descans. A partir d'aquí, amb tots aquests entrebancs, intentarem competir i jugar millor del que vàrem fer dijous. I lògicament guanyar el partit".

L'entrenador valora que "tindrem enfront un rival dur al davant. Si porta 13 punts i va líder, és perquè s'ho mereix. Ningú no li ha regalat. Un equip ofensivament molt perillós, amb molts registres i amb gent que desequilibra. Esperem saber contrarestar els seus punts forts i treure el partit endavant".