Brossa Quartet de Corda interpretarà, divendres al Kursaal, «Les cançons dels brigadistes»

Es tracta d'un espectacle que recupera la memòria històrica a través de les cançons de la resistència espanyola

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:40h

Brossa Quartet de Corda. Foto: Promocional


La Sala Petita del Kursaal acollirà, aquest divendres 13 d'octubre a les 21h, Les cançons dels brigadistes, que interpretarà el Brossa Quartet de Corda (Aleix Puig, Pere Bartolomé, Imma Lluch i Oleguer Aymamí) amb la col·laboració especial de la cantat manresana Marta Valero, Gregori Ferrer (acordió cromàtic i arranjaments) i Josep Pinyu Martí (percussions). 

L'espectacle Les cançons dels brigadistes pretén ser un homenatge als antics herois anònims, amb un repertori que recupera les melodies històriques en defensa dels valors de llibertat i solidaritat. Amb un estil elegant i virtuós, les cançons de la resistència espanyola mostraran connexions amb el flamenc, la música clàssica, la música gitana o el jazz.

El Brossa Quartet de Corda fou el responsable d'interpretar per al darrer acte d'homenatge a les Brigades Internacionals les cançons i himnes que van ser emblema de la seva lluita. La formació va protagonitzar una vetllada plena d'emoció compartida amb els brigadistes internacionals supervivents i les seves famílies. Ara el Quartet Brossa arriba al Kursaal de Manresa amb aquesta proposta suggerent per recuperar la memòria històrica a través de la música i l'emoció. 

Les entrades per veure Les cançons dels brigadistes tenen un preu de 20€ (18 euros majors de 65 anys, menors de 25 anys, Escoles de Música i 10€ amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.