Últims dies per a participar a la XXXV edició dels Premis Lacetània de la Catalunya Central

Enguany el certamen no compta amb el premi Sibelius-La Casa dels Pianos, degut al tancament de l'empresa

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:57h
Òmnium Bages, conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa, el Centre d'Estudis del Bages i Regió7, amb la col·laboració de la Família Esteve, convoquen la 35a edició dels premis Lacetània Catalunya Central. El termini per a la presentació de treballs acaba el dia 16 d'octubre i les bases detallades es poden obtenir a les seus de les entitats organitzadores o bé per internet, clicant aquí.

Es convoquen el premi Antoni Esteve per a estudis sobre la Catalunya Central; el premi Pare Ignasi Puig i Simon per a projectes de recerca relacionats amb la Manresa ignasiana sobre l'estada de sant Ignasi de Loiola a Manresa (1522-1523); el premi Regió7 de Comunicació per a iniciatives informatives en qualsevol mitjà de comunicació social: premsa escrita, ràdio, televisió, vídeo, CD o Internet, i el premi Revista Dovella-Treball de Recerca per a Joves a un article sobre el treball de recerca de batxillerat o cicles formatius fet el curs 2016-2017 que estudiï qualsevol aspecte de la Catalunya Central.

Enguany, però, i degut al cessament de l'activitat de l'empresa patrocinadora, s'ha desconvocat el premi Sibelius-La Casa dels Pianos.