Invulnerables inaugura una exposició fotogràfica durant la 12a Jornada Solidària d'HP

Lucía Caram durant la inauguració de l'exposició fotogràfica d'Invulnerables
Lucía Caram durant la inauguració de l'exposició fotogràfica d'Invulnerables | HP
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:48h
Aquest passat dissabte es va celebrar a Barcelona la dotzena edició de la Jornada Solidària HP, un acte de portes obertes per a treballadors de l'empresa i familiars organitzada íntegrament per més de 200 voluntaris del Centre Internacional HP, situat a Sant Cugat del Vallès. Aquesta iniciativa té l'objectiu de recaptar fons per a donar suport a projectes i entitats socials sense ànim de lucre. En total, entre la feina dels voluntaris i l'aportació d'HP, s'han recaptat un total de 61.000 euros que aniran destinats a quatre projectes diferents.

La jornada, que duia com a lema Construint un futur millor, va comptar amb la presència de Sor Lucía Caram que, en representació del projecte Invulnerables va presentar una exposició fotogràfica que té com a objectiu sensibilitzar la societat de la situació de la infància en risc d'exclusió, a través d'instantànies on hi surten nens i nenes que formen part del programa impulsat per la Fundació Rosa Oriol.

L'exposició, que serà itinerant, està formada per 24 fotografies fetes per quatre fotògrafs de renom (Sunsi Albets, Joan Locubiche, Víctor López i Rubén Quintas) que mostren moments quotidians de famílies amb infants que viuen en situació de vulnerabilitat, amb la finalitat d'ajudar a combatre les desigualtats i garantir paritat d'oportunitats.