El grup sardanista Dintre del Bosc tornarà a seguir la petja de Sant Ignasi amb un nou recorregut

La segona edició d'aquesta caminada arriba després de l'èxit de la primera convocatòria que l'entitat cultural manresana va organitzar en el marc del seu 65è aniversari

Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:25h
El grup sardanista Dintre del Bosc torna a organitzar una caminada popular amb l'objectiu de resseguir els camins i espais que Sant Ignasi de Loiola va freqüentar durant la seva estada a Manresa. La iniciativa de fer una excursió per ajudar la ciutat a donar vida al projecte Manresa 2022 va sorgir l'any passat, en el marc del 65è aniversari de la colla. Enguany la proposta es torna a repetir però amb un recorregut lleugerament diferent al de l'edició passada i amb la col·laboració de nombrosos comerços de la ciutat, així com també de l'Ajuntament de Manresa.

L'excursió tindrà lloc el diumenge 22 d'octubre i començarà a les vuit del matí des de la plaça Fius i Palà. El trajecte, que tindrà una distància de 16 quilòmetres i mig, passarà per la Torre Lluvià, el castell de l'Oller del Mas, la torre de Santa Caterina, la capella de la Guia, la capella de Sant Marc, la cova de Sant Ignasi, la capella del Rapte, la Torre Sobrerroca, la capella del Pou de la Gallina, la capella de Sant Ignasi Malalt, l'església del Carme i, de nou, la plaça Fius i Palà. L'arribada prevista és a les dues del migdia. Durant la caminada hi haurà avituallaments i es repartirà un obsequi per cada participant.

Les inscripcions ja estan obertes i tenen un preu de 8 euros si s'adquireixen anticipadament  (si es formalitzen el mateix dia s'hauran de pagar 10 euros). Es poden comprar per internet, clicant aquí, o anant presencialment a les botigues El Cim Esports; Esports Sagi; MacMobles Poble Nou, o a l'Oficina de Turisme de Manresa.