El concurs «Petits viatgers manresans» ja té guanyadors

El guanyador ha estat Oiorl Corominas, de 8 anys, per la fotografia "La meva germana a Corbie. Cabina i biblioteca"

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:59h
El Casal de les Escodines va acollir dijous a la tarda l'entrega de premis de la 5ª convocatòria del concurs de fotografia Petits viatgers manresans 2017, adreçat a infants de 6 a 12 anys, organitzat per l'Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa.

El primer premi va ser per la fotografia La meva germana a Corbie. Cabina i biblioteca, d'Oriol Coromines Prat, de 8 anys, i el segon per Anna Massaneda Serra, d'11 anys, per la imatge Fins als núvols.

L'objectiu del concurs és motivar l'afició per la fotografia entre els infants de 6 a 12 anys, per tal de posar en pràctica l'observació darrera la càmera dels indrets visitats amb la família o les activitats estiuenques de lleure.

El jurat, format  per representants de Foto Art Manresa, l'Ajuntament de Manresa i l'Escola d'Art, van valorar, el passat divendres 29 de setembre, l'esperit del viatge/sortida estiuenca i el tractament fotogràfic de les 34 fotografies presentades pels 12 participants al concurs.

Les obres presentades a concurs, excepte les dues guanyadores, es retornaran entre el 2 i el 30 de novembre al Casal de les Escodines

L'exposició de les fotografies presentades a concurs es podrà visitar al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50), fins el 31 d'octubre, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h, i els dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.