La rotonda de la Bonavista, a punt per ser oberta al trànsit

Aquesta setmana finalitza la seva delimitació i els carrers quedaran pendents de la senyalització horitzontal | Les obres de l'entorn s'allargaran fins a finals d'any

La rotonda de la Bonavista, perfectament delimitada, a punt de ser operativa
La rotonda de la Bonavista, perfectament delimitada, a punt de ser operativa | Isaac Esteban
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:20h
La rotonda de la Bonavista ja està totalment delimitada i només està pendent de finalitzar la col·locació de rajoles i de la senyalització horitzontal de les vies adjacents per obrir-la al trànsit aquest mateix mes d'octubre. Malgrat tot, l'actuació a l'entorn de la Bonavista s'allargarà fins a finals d'any o principis de 2018, segons les previsions d'obra.

L'obertura de la rotonda al trànsit, en obres des del passat mes de juny, significarà la creació d'una de les modificacions més demanades i útils a la mobilitat de Manresa. Amb ella es preveu que les molèsties en el trànsit d'aquests darrers quatre mesos es redueixin i que la rotonda comenci a adsorbir la distribució dels vehicles de la carretera de Vic, el passeig Pere III, carretera de Santpedor i tot l'entramat de carrers a l'est de la ciutat.

Fins a final d'any les obres es concentraran en els entorns de la rotonda, però els vehicles podran ja usar el nou nus amb molèsties més convencionals.