La Fira de Tardor de Navàs arriba amb moltes propostes per assaborir-la

La històrica fira presentarà múltiples propostes gastronòmiques i vitivinícoles

Gastronomia, cervesa i vi seran protagonistes a la Fira de Tardor de Navàs
Gastronomia, cervesa i vi seran protagonistes a la Fira de Tardor de Navàs | AjNvs
Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:48h
La Fira de Tardor de Navàs, que ja en fa 85 que se celebra, arriba enguany amb una gran proposta d'experiències gastronòmiques, amb productes de proximitat i ecològics. La fira se celebrarà del 9 al 15 d'octubre.

El programa de la Fira de Tardor suggereix un atractiu camí per recórrer que pretén promocionar un canvi de consciència en l'alimentació i posa en valor la cultura i el patrimoni. Un sopar de maridatge de cerveses La Pirata i les tapes del Xavi de La Melêé, la presentació de dos llibres Premses, tines i trulls medievals, dels germans Corominas, i Cartes a la meva Dolors de Ramon Cabra, la Mostra de Verema amb esmorzar, caminada entrevinyes, funyar raïm i treure'n most, vermut i tapes de proximitat amb Mengem Bages.

També amb la presentació dels projectes Trescadires i Tast de vi d'anous, sopar amb tapes i vins de proximitat i ecològic, concert de vi i taverna amb Jaume Arnella, Ferran Martínez i Toni Oró, un taller d'estris de cuina amb fusta de boix, un taller de filar llana i elaborar peces de roba d'abric, un tast d'olis del Cardener i degustació de pa de la fleca El Crostó, degustació de xocolates i viatge iniciàtic al món del cacau amb Cacau Pastisseria d'Olot i un tast de cerveses de Quer del Berguedà.

La Fira de Tardor manté el seu caràcter tradicional amb l'artesania, la trobada de puntaires, la Roda d'Esbarts, la música i el cant coral, exposicions de pintura i fotografia, jocs i una audició de sardanes.