Dissabte es presenta la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central

Es tracta d'un tast lúdic, pràctic i gratuït que permetrà conèixer el coaching, així com també el tema de la jornada d'enguany que és la gestió del canvi

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:02h
Aquest dissabte, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, es presentarà a la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central al Centre Cultural El Casino de Manresa (passeig Pere III, 27). Serà una tarda on es podrà experimentar, tot fent un tast de forma lúdica, pràctica i gratuïta, el què és el coaching. Així com també, es podrà conèixer quelcom més del tema de la jornada d'enguany, que serà la gestió del canvi. Els temes que es tocaran seran la confiança, l'autoestima, l'actitud, les creences i les pors. Aquesta presentació està adreçada a totes aquelles persones que volen millorar el seu autoconeixement i experimentar de forma pràctica i vivencial el coaching. La presentació és a càrrec de l'Associació Coaching C7.

La 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central es portarà a terme el dissabte dia 18 de novembre de 9 a 14 hores a la UManresa-FUB (avinguda Universitària 4-6) i portarà per títol "Ara es el teu moment: l'hora del canvi". La jornada, que està centrada en el tema de la gestió del canvi, treballarà aquest aspecte a través de tallers pràctics i grups de treball que portaran a terme els coach professionals de l'Associació Coaching C7. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per millorar la confiança, l'autoestima, l'actitud i la mentalitat. En els propers dies, s'obriran les inscripcions a la jornada a través de la pàgina web de l'Associació Coaching C7. La 3a Jornada és organitzada per l'Associació Coaching C7 i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.

La primera Jornada de Coaching, que convidava a convertir-se en protagonistes de la pròpia vida, es va portar a terme a la sala La Plana de l'Om i va reunir 130 persones. En aquella ocasió, hi van participar els coach Raimon Samsó, Xesco Espar, Mònica Fusté, Meritxell Obiols, Cristina Arozamena i l'expert en emprenedoria Albert Riba. La segona edició, que tractava de l'autoestima, es va portar a terme al teatre Kursaal de Manresa i va reunir un centenar de persones. En aquella edició, hi va participar la psicòloga i coach, Sílvia Congost, i el psicòleg i terapeuta de parella, Antoni Bolinches.