L'ICL Manresa es desplaça a una de les pistes més difícils ben aviat

Els bagencs juguen aquest divendres a Melilla, un dels candidats a l'ascens

L'ICL Manresa visita Melilla aquest divendres
L'ICL Manresa visita Melilla aquest divendres | BàsquetManresa
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:36h
Un dels plats fort de la lliga LEB arriba ben aviat. ICL Manresa i Melilla, dos dels candidats per a molta gent a lluitar per a l'ascens, s'enfronten a la segona jornada (divendres, 21.00h). Serà un dels desplaçaments més incòmodes de la temporada per al conjunt bagenc. Tot això no inquieta un Aleix Duran que afirma que "hem fet una bona pretemporada, amb progressió. Arribem a aquest moment amb una relativa maduresa". L'equip manresà es troba animat després de la primera victòria del curs però amb la consciència que "ho haurem de fer millor per competir a Melilla. Les coses que fem bé les haurem de fer bé més estona". Són aspectes del joc com el rebot o la sortida en contraatac. Duran podrà comptar amb tota la plantilla ja que Guillem Jou està completament recuperat de la seva lesió. El de Llagostera ha entrenat amb normalitat i malgrat mancar-li to físic estarà ja disponible. Els minuts que pugui tenir dependran de les necessitats de l'equip. L'ICL Manresa viatjarà a la ciutat nord-africana amb onze jugadors. El vinculat Dani Garcia serà convocat novament.

El tècnic del conjunt manresà prefereix no pensar massa en l'ambient que es poden trobar a Melilla en un context polític tan calent com l'actual. "Fora de casa l'ambient no depèn de tu. Nosaltres ens hem de preparar per jugar contra els pitjors ambients i mentre la cosa no passi de cridar i del què passi normalment a un pavelló no tenim cap mena de por", explica Duran. Els jugadors estrangers han estat informats de la situació que viu Catalunya. El passat dimarts, l'ICL Manresa tenia programada una doble sessió que va ser cancel·lada en el marc de l'aturada general del país i als jugadors se'ls va haver d'explicar el motiu. L'entrenador de l'ICL Manresa explica que "molts d'ells ja n'estaven al corrent a través de la televisió i al·lucinaven del què havien vist. I algun era dimarts a la plaça major". 

Un equip que compta amb jugadors molt experimentats a la categoria

El Melilla és un equip amb jugadors molt experimentats a la lliga LEB. Dani Rodríguez destaca a la posició de base. Aturar-lo perquè no pugui generar joc és un dels objectius del cos tècnic de l'ICL Manresa. Una de les principals amenaces dels melillencs es troba en un joc exterior que és perillós en tot el seu conjunt. I a l'interior s'hi troba un altre veterà amb passat ACB: Fran Guerra. És un pivot de referència a la competició. L'equip dirigit per Alejandro Alcoba va debutar amb victòria el cap de setmana passat per 67-60 contra el Chocolates Trapa Palència també davant de la seva gent.

Els col·legiats Enrique Miguel López Herrada i Jorge González Zumajo arbitraran el partit. 
Arxivat a