Súria incrementa més d'un 44% les subvencions entitats i persones físiques

L'import total atorgat ha pujat a 23.025 euros

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:05h
El darrer ple municipal de l'Ajuntament de Súria va aprovar per unanimitat un dictamen sobre l'atorgament de subvencions a trenta-tres entitats i persones físiques de la vila per un import total de 23.025 euros. Aquesta quantitat representa un increment del 44,08% en relació amb la quantitat total de l'any anterior.

La sessió va tenir caràcter ordinari i va tenir lloc dijous 28 de setembre. Les propostes subvencionades van ser presentades dins de la convocatòria oberta per l'Ajuntament en règim de concurrència competitiva.

En el dictamen es recorda als sol·licitants la necessitat de justificar la despesa realitzada, en compliment de l'actual ordenança general de subvencions i les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'activitats durant aquest any 2017.

El ple municipal també va tractar els següents temes:

Aprovar per unanimitat un dictamen per establir com a festius locals d'obertura comercial els diumenges 11 de novembre i 30 de desembre. Aquests dies s'afegiran als festius comercials d'àmbit català: 7 de gener, 1 de juliol, 12 d'octubre, 1 de novembre, 6, 8, 16 i 23 de desembre.

Aprovar per unanimitat un dictamen per modificar diferents articles de l'actual ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals per adaptar-la a la posada en marxa del nou cens genètic caní.

Aprovar per unanimitat un dictamen sobre els preus públic dels tallers de l'Escola Municipal de Formació d'Adults per al curs 2017-18 i del taller de costura.

Aprovar per unanimitat un dictamen per declarar d'especial interès i utilitat municipal les obres de reforma del Teatre del Foment Cultural. En conseqüència, aquestes obres gaudiran de la bonificació prevista en l'actual ordenança fiscal reguladora de l'impost de construccions i obres (ICIO).

Donar compte dels informes de Tresoreria i Intervenció, corresponent al segon trimestre de 2017.
Arxivat a