L'exposició dels «Viatgers Manresans» es podrà veure a partir de dijous

El Centre Cívic Selves i Carner acollirà l'exposició del concurs en la categoria d'adults i el Casal de les Escodines l'exposició del concurs infantil

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:42h
El concurs de fotografia Viatgers Manresans 2017 arriba al seu colofó aquest dijous, amb l'obertura, a les 6 de la tarda, de les exposicions de les obres presentades en aquesta edició i que es podran veure al Centre Cívic Selves i Carner (categoria d'adults) i el Casal de les Escodines (categoria infantil).

A banda de l'inici de les exposicions, al Casal de les Escodines tindrà lloc també l'acte de lliurament de premis en la categoria infantil (de 6 a 12 anys) que, enguany, ha rebut 34 fotografies (de composicions originals, aquàtiques, paisatgístiques, de fauna, entre altres) presentades per 12 participants. Aquesta exposició es podrà visitar fins al 31 d'octubre, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 21 h i els dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Pel que fa a la categoria d'adults, en aquesta edició hi han participat 29 persones que han presentat 65 fotografies, amb obres de paisatges portuguesos, viatnamites, hongaresos i safaris fotogràfics, entre d'altres propostes. L'exposició al Selves i Carner es podrà visitar fins al 31 d'octubre, de dilluns a divendres de 16 a 21 hores.

El 17 d'octubre, lliurament de premis del concurs d'adults i vesprada temàtica

Els darrers actes programats tindran lloc el dimarts, 17 d'octubre, al Centre Cívic Selves i Carner. A 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc el lliurament dels premis de la categoria d'adults i, a continuació, vesprada temàtica titulada Cicloturisme, el bon ritme del viatge saludable, a càrrec de Joan Vinyoli, viatger amateur. Una xerrada pensada per a persones interessades en emprendre iniciatives semblants amb bicicleta i en la qual s'oferiran imatges d'un trajecte de Salzburg a Venècia, viscuts a ritme de pedal.

El cicle que consta del concurs de fotografies, exposicions i vesprada temàtica és organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa (Casal de les Escodines i Centre Cívic Selves i Carner), Foto Art Manresa i compta amb la col·laboració de Viatges Concord, Viatges Masanés, Viatges Martí, Villaplana Estudi Fotogràfic, Franquesa, Expert Juanola Photomaton, Abacus, Mont Sant Benet, Mbici, Llibreria Parcir i la Biblioteca El Casino.