El Montepio acull un acte per donar a conèixer la medicina tradicional xinesa

La xerrada anirà a càrrec d'Àlex Gómez, tècnic superior en Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa i fisioterapeuta

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:35h
El Montepio de Conductors organitza, aquest dijous, una xerrada gratuïta per donar a conèixer particularitats de la medicina tradicional xinesa que anirà a càrrec d'Àlex Gómez, fisioterapeuta i tècnic superior en Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa. La conferència i posterior col·loqui se celebrarà a la sala d'actes de l'entitat, nou Espai Montepio, carrer Bilbao 20 de Manresa, a les 8 del vespre.

La xerrada estarà dividida en dues parts. A la primera es farà una introducció a la medicina tradicional xinesa i s'explicarà quines són les eines més habitual que utilitza, com la fitoteràpia, l'acupuntura, la moxibustió o les ventoses. A la segona part, s'exposaran casos clínics que s'han tractat, l'evolució i els beneficis detectats.

Àlex Gómez, que també és especialista en fisioteràpia, explicarà com es poden fusionar tècniques d'aquesta disciplina amb la medicina tradicional xinesa. Aquest professional aposta per la integració amb la medicina occidental.

L'acte està obert a persones de totes les edats, sigui quin sigui el seu estat de salut perquè hi haurà moments de la conferència que es parlarà de les accions preventives per tenir un bon estat de salut.

Amb aquesta xerrada el Montepio inicia un cicle sobre temes d'interès presentats per talents emergents de les comarques centrals que transmetran idees enriquidores i inspiradores.