Manresa acollirà una jornada per parlar de nous reptes en l'assistència geriàtrica

Tindrà lloc aquest dijous a les nou del matí

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:26h
L'espai de coworking manresà Global Office (situat al carrer Puigterrà de Baix, 5-9) serà l'escenari, aquest dijous, 5 d'octubre, de la jornada "Nous reptes en l'assistència geriàtrica", impulsada per Feliu Consultors i per l'equip mèdic especialitzat en la tercera edat, Approp Resident.
 
L'acte, que començarà a les nou del matí, té la voluntat de promoure experiències d'atenció integrada que permetin compartir coneixements, millorar els resultats en salut i fer una utilització més eficient dels recursos per afrontar els nous reptes. En aquest sentit, doncs, diverses entitats relacionades amb el món geriàtric abordaran alguns dels temes d'aquest àmbit en qüestió.
 
Obrirà les ponències Approp Resident, que parlarà sobre odontologia en el món geriàtric. En el seu torn, Feliu Consultors donarà resposta a qüestions sobre la responsabilitat civil i penal de les residències, el testament vital, els poders preventius i els procediments d'incapacitació.
 
En la jornada també hi prendran part l'entitat Asepeyo, el Centre de dia Terapèutic Sant Francesc i la Fundació Sociosanitària de Manresa. Parlaran, respectivament, sobre la llei de prevenció de riscos per residències geriàtriques; de les bones pràctiques en l'àmbit sanitari, i sobre les instal·lacions especialitzades que es dediquen a la prevenció, tractament i cura de les persones grans.