Canal Taronja oferirà una programació especial durant la Fira Mediterrània

La cadena retransmetrà diversos espectacles en directe

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:49h
Com ja és habitual, Canal Taronja, i amb motiu de la Fira Mediterrània, oferirà una programació especial centrant-se en aquest esdeveniment, que enguany celebra 20 edicions. Començarà fent-ho retransmetent en directe el concert inaugural de la Fira, en el qual els protagonistes seran les joves promeses musicals del nostre país. Aquesta retransmissió en qüestió s'emmarcarà dins d'un programa especial presentat per Sergi Lladó, que també comptarà amb entrevistes als organitzadors de l'esdeveniment cultural.

Divendres dia 6, Francesc Serrat moderarà una tertúlia amb connexions en diferents punts de la ciutat a partir de les cinc de la tarda. El mateix divendres a les nou del vespre, en col·laboració amb la Xarxa de Televisions Locals, s'oferirà en directe l'acte dels Cants i danses del Llibre Vermell de Montserrat, que es durà a terme a l'abadia de Montserrat.

D'altra banda, el diumenge 29 d'octubre, el programa 1món.cat de la Xarxa serà a la Fira dels Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada per mostrar l'èxit d'aquest viatge al passat tèxtil i industrial del territori.