Referèndum: Banderes

VÍDEO Els regidors de la CUP retiren definitivament la bandera espanyola de l'Ajuntament

La decisió ha estat presa pel govern de la ciutat, format pel PDeCAT i ERC, d'acord amb els cupaires ja que consideren que "arribats a aquest moment, la bandera espanyola no representa aquest Ajuntament"

per Pere Fontanals , Manresa, 3 d'octubre de 2017 a les 20:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vídeo: Pere Fontanals


Cinc minut abans de l'inici de l'acte final de l'aturada de país amb la plaça Major de Manresa i les dels voltants plenes de gent, els regidors de la CUP Jordi Masdeu i Jordi Garcés s'han enfilat a la teulada de l'ajuntament i han despenjat la bandera espanyola del seu pal entre els aplaudiments de la munió de gent que esperava que comencessin els parlaments.

La voluntat és que l'edifici consistorial no recuperi més la bandera espanyola. De fet, la retirada de la bandera de la teulada ha estat fruit d'una negociació que han dut a terme les forces independentistes de l'Ajuntament, el govern, format pel PDeCAT i ERC, i la CUP, que consideren que "arribats a aquest moment, la bandera espanyola no representa aquest Ajuntament".

 

La bandera espanyola a la façana de l'Ajuntament, un minut abans de ser retirada. Foto: Pere Fontanals

 

Participació