Hi haurà servei de bus nocturn els quatre dies de més activitat de la Festa Major de Manresa

L'objectiu és evitar que els ciutadans que prenguin part en la festa hagin d’agafar el cotxe a la nit

per Redacció, 24 d'agost de 2009 a les 14:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Festa Major de Manresa d’enguany comptarà amb un servei de bus nocturn. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament que estarà en funcionament els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost, que és quan es concentra l’activitat de la Festa Major.

Durant aquests quatre dies, el servei de bus nocturn iniciarà l’activitat a les 23.00 hores, que és quan finalitzen els serveis regulars. S’ha cregut convenient que aquest servei faci el recorregut de la LF Festius, que connecta el centre de la ciutat amb la majoria de barris cada 30 minuts. L’última sortida des del centre tindrà lloc a les 3.30 hores.

L’objectiu és evitar que els manresans i manresanes que vulguin disfrutar de la Festa Major hagin d’agafar el cotxe a la nit per desplaçar-se i, d’aquesta manera, reduir la sinistralitat.

El bus nocturn tindrà les mateixes tarifes que el bus urbà, i també es podran utilitzar els mateixos bitllets. Així, aquelles persones que disposin d’una targeta multiviatge del bus urbà (T-10,  T-Mes, T-Social) també la podran utilitzar en el bus nocturn. El preu del bitllet del bus nocturn serà el mateix que el del bus urbà: 1,35 euros.

 

Participació