Cardona obre el període per sol·licitar subvencions a entitats i associacions

Està obert fins al 15 d'octubre

Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:54h
Des del passat dimecres 27 de setembre, i fins el proper dia 15 d'octubre, entitats i associacions podran concórrer a l'atorgament de subvencions de l'Ajuntament de Cardona corresponents a l'exercici 2017.

Les bases reguladores es van aprovar inicialment el passat 30 de maig per tal de complir amb la nova normativa que regeix l'atorgament de subvencions. Aquesta nova normativa estableix que la forma ordinària de concessió de subvencions és la concurrència competitiva.

Les bases reguladores que es van aprovar són les referents a les àrees d'acció social, cultura, ensenyament, esports i festes. La documentació necessària es podrà trobar a la pàgina web de l'ajuntament en aquest enllaç.

Cada àrea conté la documentació pertinent, és a dir, l'anunci de la convocatòria de subvencions, les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió de subvencions. A banda, també s'hi podrà trobar la documentació que cal presentar per optar a la subvenció, com és la memòria de l'activitat, el pressupost, una declaració responsable de l'entitat i/o persona i la sol·licitud de la subvenció.

Per a més informació sobre com optar a les subvencions o per obtenir els documents en format editable podeu contactar amb Carmen Fuentes al correu [email protected] o per telèfon al 93 869 1000 en horari de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.
Arxivat a