El guanyador de la 16a edició del Premi Simeó Selga s'elegirà per votació popular

Els assistents al tradicional Concert de Reis elegiran el projecte guanyador d'entre els tres finalistes a través d'una votació electrònica

Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:50h
El projecte guanyador del Premi Simeó Selga que convoca el Rotary Club de Manresa-Bages s'escollirà per primera vegada per votació popular. En la setzena edició del certamen, la decisió final estarà a mans dels assistents al tradicional Concert de Reis, que elegiran la proposta guanyadora d'entre tres finalistes a través d'una votació electrònica. Amb aquest guardó, únic a la comarca, el Rotary contribueix a desenvolupar projectes d'interès social impulsats per entitats i associacions sense ànim de lucre que tenen el Bages com a àmbit d'actuació.    

Les associacions del Bages de caràcter cultural, assistencial, esportiu i de qualsevol altra naturalesa similar, sempre que siguin d'interès social i sense ànim de lucre, poden presentar les seves candidatures per participar a aquesta setzena edició fins al 24 de novembre a través del correu electrònic [email protected]. L'enviament dels projectes, que s'han d'executar durant el 2018, han d'incloure una justificació específica, el col·lectiu o grup destinatari, el termini d'execució i la proposta econòmica, que poden il·lustrar-se amb tots els suports que es creguin convenients.

Abans de la celebració del Concert de Reis, un jurat integrat per professionals i experts escollirà, per majoria dels seus membres, tres projectes finalistes. Aquestes propostes es faran públiques a través dels mitjans de comunicació i seran les que es posaran a votació el dia del Concert de Reis.

Gràcies al Premi Simeó Selga, han fet realitat els seus projectes l'Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvo­lupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l'Associació Misteriosa Llum, l'ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles, els Tallers Musicals d'Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès, l'Associació Síndrome d'Asperger de la Catalunya Central, l'Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords - ARANS, la Comunitat de Sant Egidi, Els Carlins, AMPANS i #Invulnerables.

Es poden consultar les bases completes en aquest enllaç. Per a més informació, les entitats poden posar-se en contacte amb el Rotary Club de Manresa-Bages a través del mateix correu [email protected] o bé trucant al telèfon 637 806 582.