Ajuntament i equipaments de Manresa estaran tancats dimarts i el bus farà horari de dissabte

Altres ajuntaments i grans empreses de la comarca han informat que també seguiran l'aturada general

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, fa lectura del manifest en la concentració d'aquest dilluns
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, fa lectura del manifest en la concentració d'aquest dilluns | Pere Fontanals
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:44h
Els sindicats presents en el Comitè i en la Junta de personal de l'Ajuntament de Manresa ha decidit donar suport a la convocatòria d'aturada general que tindrà lloc aquest dimarts contra l'actuació de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional durant el referèndum, i informa que només es faran els serveis mínims (dues persones al registre, una a l'atenció telefònica, una a l'atenció tributària, dues al cementiri, dues a brigada i tres als serveis socials, més la Policia Local) i que tant l'Ajuntament com els equipaments municipals romandran tancats durant la jornada de dimarts. Així mateix, el servei de Bus Manresa farà horari de dissabte.

El seguiment de l'aturada, però, també s'extén a altres ajuntaments comarcals, com el de Sant Fruitós de Bages, que ja han informat que faran tancament patronal com a rebuig a l'actuació policial i de suport al resultat del referèndum.

A nivell privat, a la crida per tancar els comerços que ha fet Manresa +Comerç i les universitats amb seu a Manresa s'hi sumen empreses industrials d'importància com Gestamp Metalbages, que ja han confirmat el seguiment de l'aturada.

Des de l'àmbit cultural, l'Orfeó Manresà ha convidat els seus associats i simpatitzants a sumar-se a l'aturada general convocada.

I a nivell esportiu, el Cd'E Manresa ha anunciat que aquest dimarts els diferents equips no entrenaran i que el camp de futbol romandrà tancat.

Aquesta notícia s'anirà actualitzant al llarg del dia