Concentració de rebuig a la violència de la jornada electoral, a 2/4 d'1 del migdia a la plaça Major

La convocatòria és mitja hora més tard que a la resta de poblacions pel fet que l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, està citat a declarar als jutjats de Manresa, a les 12

Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:03h
L'Ajuntament de Manresa convoca la ciutadania a una concentració de rebuig i denúncia a la violència que es van viure durant el dia d'ahir a molts indrets de Catalunya, inclosa la comarca del Bages. Serà a 2/4 d'1 a la plaça Major. La convocatòria es fa seguint la crida de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), que han emplaçat a promoure concentracions aquest migdia.

La concentració està convocada a les 12 a la resta de municipis catalans, però en el cas de Manresa, a aquesta mateixa hora l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, està citat a declarar per la fiscalia de la Catalunya central als jutjats de Manresa, per haver donat suport al referèndum. Per aquest motiu hi ha convocada també una concentració de suport a l'alcalde, a partir de 2/4 de 12, davant del jutjat.