Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 23 d'agost

Mediació en conflicte privat, gos extraviat, alarma en establiment i seguretat ciutadana

per Redacció, 24 d'agost de 2009 a les 08:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Mediació en conflicte privat
Un veí de la Vila de Sallent es persona en les dependències policials per ser orientat sobre un conflicte d’injúries i supossada falta a l’honor amb una tercera persona. Un cop informat que la denúncia d’aquests fets ha de realitzar-se mitjançant advocat i procurador al Jutjat de Guàrdia, se li oferixen els nostres serveis per dur a terme un mediació amb l’altre part.

Gos extraviat

Un veí de la Vila de Sallent comunica a la Policia Local haver extraviat el seu gos. L’animal, de raça mixta, mida petita, de color fosc s’hauria perdut en el decurs de la tarda. Aprofitant la presència policial per els carrers de la Vila, es localitza l’animal i s’avisa al propietari.

Alarma en establiment
Des de la central receptora d’alarmes es comunica l’activació de l’alarma d’una empresa d’un polígon industrial a de la Vila. La patrulla de la Policia Local es trasllada amb  diligència al lloc on es pot comprovar que es tracta d’una falsa alarma.

Seguretat Ciutadana
Es realitzen diferents controls de seguretat ciutadana per tota la Vila. S’identifiquen els ocupants d’un vehicle amb actitud sospitosa, els qui un cop comprovada la seva identitat, continuen la marxa.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.

 

Participació