Bons resultats de ​Marc Torras i Cristina Masfret a Portugal

Han participat una de les dues proves de Copa del Món que disputen com a preparació per al Campionat del Món de Trampolí

Redacció
30 de setembre del 2017
Actualitzat a les 22:02h
Marc Torras i Cristina Masfret, els dos gimnastes de l'EGIBA que formen part de la selecció espanyola absoluta de trampolí, es troben aquest cap de setmana a Loulé (Portugal), en una de les dues proves de Copa del Món que disputen com a preparació per al Campionat del Món de Trampolí que tindrà lloc el proper mes de novembre a Sofia.

El cap de setmana ha deixat resultats molt positius per a tots dos gimnastes. D'una banda, Masfret va batre la seva millor puntuació en competició en aconseguir superar els 96 punts. Amb aquesta nota, va classificar-se en 18a posició i va obtenir la marca mínima per participar també al Campionat d'Europa del 2018. Però el bon resultat no acaba aquí. Masfret ha disputat també la prova de sincronisme, fent parella amb la gimnasta manxega Cristina Sainz. En aquest cas han obtingut la 7a millor nota a la fase prèvia, cosa que els ha permès accedir a la final (on accedien les 8 millors parelles). A la final encara han pogut millorar el seu registre i han quedat en 4a posició, a prop de les posicions de podi.

D'altra banda, Marc Torras també ha realitzat una molt bona competició en la prova individual. Va obtenir una puntuació de 103,350 punts, que també representa la millor marca en competició i que li va permetre classificar-se en 23a posició. En el seu cas, va resultar especialment brillant la puntuació de desplaçament de la rutina obligatòria, que va ser de 9,7 punts (sobre un màxim de 10). Torras havia de competir en sincronisme amb Jaime Ponce, gimnasta d'Albacete, però finalment han estat baixa d'aquesta prova a causa de molèsties físiques del manxec.

Un cop finalitzada aquesta Copa del Món, Torras i Masfret també viatjaran la setmana que ve a Valladolid, on es disputa la darrera Copa del Món de trampolí del 2017, última cita competitiva internacional rellevant abans del Campionat del Món, que tots dos gimnastes afronten amb el repte d'apropar-se al màxim a la semifinal individual a la qual accedeixen els 24 millors gimnastes de la fase prèvia.