Més de cinc-cents vehicles han passat per la 11a edició de la Land Rover Party

El públic ha pogut conèixer de prop les prestacions off-road del nou Range Rover Velar de la mà dels professionals del centre Land Rover Experience de Les Comes

La Land Rover Party porta dues jornades de ple absolut
La Land Rover Party porta dues jornades de ple absolut | Les Comes
Redacció
30 de setembre del 2017
Actualitzat a les 21:42h
Més de 500 vehicles i més de 2.000 persones han visitat Les Comes aquest divendres i dissabte per gaudir de la Land Rover Party, la gran festa dels amants del 4x4 i de la marca anglesa. Enguany, l'esdeveniment celebra la seva onzena edició obrint les seves portes des de divendres al migdia per tal d'oferir una dosi extra d'aventura i diversió als amants dels vehicles Land Rover. 

El gran protagonista d'aquesta nova edició ha estat el nou Range Rover Velar, al qual s'ha dedicat un espai privilegiat a l'esdeveniment: la Zona Velar. El públic podrà conèixer i provar tots els detalls de les prestacions off-road del nou vehicle de la mà dels millors professionals del centre Land Rover Experience de les Comes. Tots els usuaris de vehicles de Land Rover, vinguts d'arreu d'Europa, han pogut gaudir de les extraordinàries condicions per la conducció 4x4 que ofereix la finca de Les Comes (Únic centre Land Rover Experience de la península Iberica) i gaudir de totes les activitats relacionades amb la marca anglesa.

Una exhibició de cotxes teledirigits Land Rover, cursos de conducció 4x4, zona d'aventura, tour 4x4 per a visitants, fira comercial, concert de música en viu, ludoteca, conferències i moltes altres activitats han completat l'agenda dels assistents. A més, a l'edició d'aquest any també han col·laborat amb l'esdeveniment marques de renom com Bultaco, que ha portat diversos exemplars de la seva nova bicicleta elèctrica Brinco Discovery i que els visitants podran provar durant tot el cap de setmana en un circuit. 

Una de les activitats més destacades d'aquest dissabte ha estat la xerrada sobre Reptes Land Rover, que ha comptat amb la participació de Ramon Franquesa, rècord del món d'alçada l'any 1998; Moi Torrallardona, rècord en travessar el desert Empty Quarter i Francesc Selga, que va quedar 13è al Dakar de l'any 2005 amb un Bowler.

El diumenge seguirà la festa, ja que la majoria d'activitats es repetiran per a oferir a tots els qui ho vulguin, un gran dia de diversió i aventura. Les inscripcions s'obriran altre cop a les 9 del matí a la mateixa finca de Les Comes. 
Arxivat a