Una quinzena d'espanyolistes es concentra davant l'Ajuntament de Balsareny

Concentració espanyolista a Balsareny
Concentració espanyolista a Balsareny | NacióManresa
30 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:28h
Una quinzena d'espanyolistes encapçalats pel militant de VOX Raul Macià s'ha concentrat aquest dissabte al migdia amb banderes espanyoles i catalanes davant de l'Ajuntament de Balsareny per mostrar el seu rebuig al referèndum d'autodeterminació que ha de viure aquest diumenge Catalunya.

Els concentrats s'han acostat a la Llar d'Avis, on diumenge s'ha dinstal·lar el col·legi electoral i, segons assegura la gent que hi ha tancada, han mirat els horaris d'activitats que tenen programada i han marxat. Els voluntaris passaran aquesta nit al centre de la gent gran tot esperant la jornada de l'1-O.

Raul Macià és molt conegut al Bages nord pels seus actes de vandalisme contra estelades i altres pancartes independentistes. A principi d'any va reingressar a presó on complia una condemna per robatori i tràfic de drogues, després de trancar el tercer grau penitenciari que gaudia arrencant un senyal de "Municipi per la Independència" de Sallent i gravant-ho per a les xarxes socials. Altres bretolades han estat gravar-se assaltant l'Ajuntament de Balsareny per penjar-hi una bandera espanyola, o despenjant una estelada d'un fanal tot insultant l'alcalde de Sallent, David Saldoni. La seva última acció va ser intentar boicotejar la Marxa de Torxes de Balsareny, però no se'n va sortir.