El CT Manresa acollirà aquest cap de setmana una nova edició del Torneig Isa Muro

Presentació del Torneig Isa Muro, aquest dijous al CT Manresa
Presentació del Torneig Isa Muro, aquest dijous al CT Manresa | CTM
Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:40h
De nou, aquest cap de setmana les pistes del Club Tennis Manresa s'ompliran de jugadores amb motiu de la dotzena edició del Trofeu Isa Muro, en record de la tennista manresana. Com cada any, la singularitat d'aquesta "trobada tennística i social", com així ho defineix la directora del mateix, Montserrat Moll, s'escau en què és l'únic "campionat" (no puntuable en rànquing federatiu) de dobles femenins sènior.

El tret diferencial respecte a altres competicions tennístiques és que només es juga en format de dobles (i per categories d'edats de més de 30 anys, +45 i +55), i també al fet, de l'aportació lúdico-social de la trobada, que consisteix en què durant tot el cap de setmana s'instal·la una gran carpa als jardins del Club on les jugadores poden gaudir d'un pre i post partit, acompanyades de refrigeris i aperitius, i el vespre del dissabte, d'un sopar al restaurant Match-point del Club, amb el sorteig de grans obsequis per a totes les participants.

El lliurament de trofeus, com és habitual, és un detall del patrocinador del torneig, l'empresa manresana Firma, de la que el seu responsable, Josep Alsina, segueix apostant per la celebració d'aquest memorial des del seus inicis, l'any 2005. ​Com en edicions prèvies, les jugadores provenen de clubs d'arreu de Catalunya, i també de fora, en concret de Saragossa i Sant Sebastià. Cal destacar també l'augment de participants per part de les jugadores del Club Tennis Manresa. El jutge-arbitre del torneig serà Miquel Villegas.