Correus

L'Ajuntament de Navàs rep cartes i paquets oberts i uns ordinadors «remenats»

Els aparells, comprats a Amazon, havien d'arribar el divendres 15 de setembre a l'Institut - Escola Sant Jordi, però Correus els va lliurar dimarts amb les caixes obertes i manipulats per dins

per Pere Fontanals, Manresa, 28 de setembre de 2017 a les 17:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Navàs ha denunciat aquest dijous a través del seu perfil de Twitter que ha rebut de Correus dues cartes d'entitats bancàries mig obertes i un paquet "amb un tancament sospitós". Poc després de la convocatòria del referèndum, l'empresa pública Correus va ordenar als seus treballadors que no tramitessin cap correspondència que tingués a veure amb l'1-O. Posteriorment, a l'empresa Unipost, també encarregada de la correspondència, la Guàrdia Civil es va dedicar a mirar l'interior de sobre a transllum. Cal tenir en compte que obrir correspondència aliena està tipificat com a delicte.

Però aquí no acaben les sospites de l'Ajuntament de Navàs sobre Correus, ja que el divendres dia 15 de setembre l'Institut - Escola Sant Jordi esperava l'arribada de tres ordinadors comprats a Amazon, i Correus no els va lliurar fins dimarts, amb signes d'haver-se obert les caixes, i amb les peces interiors "remenades".

 

 

Participació