Platea Jove torna amb un espectacle de hip hop homenatge a Michael Jackson

El Teatre Conservatori acollirà aquest divendres un homenatge a Michael Jackson
El Teatre Conservatori acollirà aquest divendres un homenatge a Michael Jackson | Promocional
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:58h
Aquest divendres, 29 de setembre a les 21h torna el cicle Platea Jove al Teatre Conservatori de Manresa amb l'espectacle Minner Michael, un muntatge de música i hip hop que repassa la trajectòria professional de Michael Jackson i que enceta la 15a temporada del cicle Platea Jove.

La companyia de dansa Forever Rey del Pop presenta el seu espectacle Minner Michael, en què proposen un viatge per la trajectòria musical del mític Michael Jackson, combinant la seva essència amb la dansa hip hop i contemporània acompanyats de claqué, saxo i veu en directe.

Una maleta de Michael Jackson extraviada serveix com a fil conductor de l'espectacle i permet que tres personatges visquin a través dels seus records, tota la trajectòria professional del mite. 

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, una hora abans de la funció al Conservatori i també per Internet.

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona.