Dissabte torna la programació d'Imagina't amb «Les sabates noves de l'emperador»

«Les sabates noves de l'emperador» es representarà al Conservatori
«Les sabates noves de l'emperador» es representarà al Conservatori | Promocional
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:52h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 30 de setembre, amb el conte Les sabates noves de l'emperador de la companyia Anna Roca. L'espectacle es podrà veure a les 17.30h al teatre Conservatori de Manresa.

Som al darrera d'una botiga de sabates. No es tracta d'un rebotiga normal, sinó que és la sabateria on s'arreglen les sabates dels personatges dels contes. I el personatge no és el sabater, com seria d'esperar, sinó el seu ajudant. El sabater treballa de nit i descansa de dia mentre que el seu ajudant ho fa de l'inrevés. És a través de l'ajudant de sabater que coneixerem les anècdotes i històries "ocultes" de les sabates dels contes i com és que el sabater ha arribat a ser tant famós perquè tots li portin les seves sabates. Entre les anècdotes, el secret del gat en botes, com ha de ser el fil que es fa servir per a cosir les sabates de la reina de les neus, el perquè la caputxeta vermella porta unes sabates que es coneixen com a "merceditas", etc

Les entrades per la segona funció (les de la primera ja estan exhaurides) són a la venda per un preu de 8€ (6€ amb Carnet d'Imagina't i Galliner). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.