Món Sant Benet acollirà una jornada per conèixer les noves tendències de la mobilitat futura

Les ulleres de realitat virtual seran presents en la jornada
Les ulleres de realitat virtual seran presents en la jornada | José M. Gutiérrez
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:53h
El Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat per aquest dimecres, 27 de setembre, a Món Sant Benet, l'acte Futur Incondicional, una jornada sobre innovació industrial, oberta a tothom i amb inscripcions gratuïtes per conèixer les realitats actuals i anticipar les tendències més innovadores de la mobilitat futura a càrrec de reconeguts experts en aquest camp.
 
Durant la jornada, que començarà a les nou del matí i acabarà a les dues de la tarda, es farà la cloenda del projecte Ocupació Bages Industrial i també i hi haurà un espai expositiu per veure, tocar i provar tecnologies protagonistes en l'ecosistema de la mobilitat futura com els vehicles elèctrics Zero, Askoll i Vectrix; Drons DJI S900, Inspire i ProX5, Thantom 4 Pro i Phantom 4; la Plataforma Robòtica MiR200, i les ulleres de realitat virtual Microsoft Hololens i HTC Vive.
 
Futur Incondicional té l'objectiu de mostrar de forma àgil i dinàmica com l'ecosistema de la mobilitat viu la transformació disruptiva més accelerada de la seva història. La urgència de trobar alternatives sostenibles per reduir l'impacte mediambiental, l'abaratiment i l'accessibilitat de les tecnologies i les tendències socials i de consum conflueixen per revolucionar la indústria. Tot un repte i, alhora, una enorme font d'oportunitats de negoci associades als nous productes i serveis que se'n desprenen.
 
La jornada servirà per explicar com aquesta transformació afecta els processos industrials, de la mà de les fàbriques intel·ligents i la indústria 4.0, però també els propis conceptes d'automòbil, de conducció i de conductor. Un conductor que, com a consumidor, potser passarà de consumir vehicles a consumir serveis de mobilitat, el nou lema que tots els grans fabricants ja van fent-se seu.
 
Les inscripcions a la jornada són gratuïtes fins esgotar les places disponibles. És per això que des de l'organització es demana que s'ompli aquest formulari per a poder-hi participar.