El Cd'E Manresa torna a fallar als metres finals i perd dos punts a Sabadell (0-0)

El Cd'E Manresa ha tornat a fallar de cara a porteria
El Cd'E Manresa ha tornat a fallar de cara a porteria | José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
24 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:50h
Tal i com va succeir fa una setmana davant el Lloret i fa quinze dies al municipal de Vic, el Manresa va tornar a fallar als metres finals en un matx que, un altre cop, va dur la iniciativa i el pes del partit, però li va faltar clarividència als metres finals. Tal i com es va desenvolupar el partit, si algú va fer mèrits per endur-se els tres punts aquest va ser el Manresa, que va rondar molt més la porteria local que un Sabadell que pràcticament no va posar a prova el porter Tienda. No obstant, la manca d'encert va tornar a ser un llast per l'equip blanc-i-vermell i va marxar de terres vallesanes cap el Bages amb un punt que sap a poc.

A l'inici del partit el Manresa va dur la iniciativa. Però, malgrat aquest guió, la pilota anava rondant i visitant una i altra àrea. Això sí, sense generar perill evident davant els dominis de Roman i Tienda. D'aquest guió en que el perill va brillar per la seva absència se'n va sortir Sergi Soler quan es va inventar un tret des de més enllà de l'àrea gran. La pilota es va estavellar al travesser d'un Roman que no tenia res a fer amb la gardela del capità del blanc-i-vermell, però que va trobar el millor aliat en la part superior de la seva porteria (13'). Als 25' el Manresa va enllaçar un contracop molt ràpid i quasi mortal, començant des de la defensa i acabant amb una centrada d'Albert López cap a l'arribada de Marçal Lladó, que va fer passar la pilota llepant el travesser. 

Com en altres partits anteriors, el Manresa va anar incrementant el domini i va acaparar la possessió de la pilota, però va topar amb un rival molt segur en defensa i que es va espolsar qualsevol intent visitant de sorprendre Roman. Amb aquest panorama, res estrany que s'arribés al descans amb el mateix resultat amb que es va començar.

La represa va ser, pràcticament, un calc de la primera part. Una certa igualtat a l'inici i un increment del domini i possessió de la pilota per part del Manresa a mida que anaven avançant els minuts a l'electrònic. Per part local només hi va haver una ocasió de trencar les taules al marcador, quan a la sortida d'un corner Pol Gómez va rematar de cap una pilota que es va estavellar a la part lateral de la xarxa (59'). La resta d'ocasions, més o menys perilloses, van tenir color blanc-i-vermell.

Marçal Lladó, de falta directa, xutava a prop del travesser (63'). Bernat, amb un xut creuat i de rosca des de l'interior de l'àrea, feia passar la pilota a prop de l'escaire (66'). Una centrada de Chipi des de la dreta la remataria Sergi Soler a boca de gol, però la seva rematada de cap, incomprensiblement, sortiria per la línia de fons (83'). I per acabar de demostrar que no era el millor dia en atac dels deixebles de José Solivelles, Chipi va tenir la seva ocasió quan es complia el minut 90, però el seu xut, ras i col·locat però massa tou, el va atrapar Roman a ran de gespa. Al darrer cremallot, a punt de complir-se els tres minuts d'afegit, un corner a favor del Manresa l'acabaria rematant, davant un bosc de cames i de manera defectuosa, Solernou. Aquí es va acabar el somni d'aconseguir els tres punts. De nou el Manresa va acabar arraconant el seu rival al seu cau, però la pólvora continua mullada.

Fitxa tècnica

Centre d'Esports Sabadell B

Roman
Mario
Castanyer
Enric Soriano
Nil Pradas
Ligero
(Goran, 65')
Aitor
(Pol Gómez, 55')
Alejandro
Estrada
(Èric Arévalo, 65')
Marc Alfonso
(Antoni, 55')
Víctor
(Roger Claret, 79')

Centre d'Esports Manresa

Tienda
Jhony
Solernou
Florent
(Agus, 62')
Moha
Bernat
(Roger Herms, 81')
Albert López
(Chipi, 62')
Cuello
Javi López
Marçal Lladó
(Leandro, 86')

Àrbitre

Sr. Josep Mª Santiago Vicente, de la delegació de Tarragona. Va estar auxiliat per Wells Martínez i Fonts Alabau.

Targetes

Alejandro
Estrada
//
Bernat
Cuello

Camp

Poliesportiu Olimpya, 120 espectadors.