Taller a Manresa per millorar la gestió fiscal de les cooperatives

El proper 5 d'octubre en al marc del programa aracoop

Redacció
23 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:18h
La Generalitat en el marc del programa aracoop organitza el proper 5 d'octubre a Manresa un taller d'introducció al règim cooperatiu que té per objectiu millorar la gestió fiscal de les cooperatives. Concretament en aquesta sessió de quatre hores de durada es facilitarà un assessorament adequat als professionals perquè formin més i millor en matèria cooperativa i els coneixements fiscals, recursos i eines existents en l'àmbit de la gestió de cooperatives per oferir un servei de qualitat. El curs estarà dinamitzat per persones expertes en economia social i cooperativa i es basarà en una part teòrica i un debat entorn a les qüestions plantejades pels assistents. La sessió serà activa, motivadora, reflexiva, col·laborativa i pràctica

Aquest taller va destinat a personal tècnic dels ateneus cooperatius, personal tècnic assessor de projectes d'economia social i cooperativa, personal tècnic assessor d'entitats locals, professorat de cicles formatius de la família, professional d'administració gestió i persones emprenedors. La sessió es realitzarà a l'Ateneu Cooperatiu Catalunya Central al Palau Firal de Manresa i els interessats es poden inscriure a aquest web.

El programa aracoop és un programa promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que posiciona l'economia social i cooperativa com a peça clau per a la construcció d'un model econòmic, social i inclusiu. Un programa amb uns àmbits d'actuació basats en: el món universitari, creació, formació i gestió, creixement i internacionalització i promoció i difusió.