Sarsa Bages i el Bàsquet Manresa, cinc anys d'unió

Responsables del Bàsquet Manresa i de Sarsa abans del partit
Responsables del Bàsquet Manresa i de Sarsa abans del partit | BàsquetManresa
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:14h
Sarsa i el Bàsquet Manresa segueixen vinculats, com així van mostrar ja en el partit de presentació de l'ICL Manresa davant els seus aficionats. El concessionari bagenc va exposar a l'esplanada del Nou Congost dos dels cotxes que els jugadors utilitzen aquesta temporada, i va fer l'entrega de claus al Director esportiu, Román Montañez, i el directiu Jordi Singla.

Aquesta és ja la cinquena temporada en què Sarsa és el concessionari oficial del Bàsquet Manresa, i aporta la flota de cotxes als jugadors de l'ICL Manresa. Carles Garcia, cap de vendes de Sarsa Audi, i Ricard Moix, cap de vendes de Sarsa Volkswagen van entregar al Director Esportiu Román Montañez i a Jordi Singla, membre de la comissió executiva del Bàsquet Manresa, les claus.

Sarsa, concessionari de Volkswagen i Audi del grup Movento, col·labora amb el club ICL Manresa en la promoció esportiva del bàsquet. Movento està present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. És un dels grups d'automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 19.000 vehicles, tant nous com d'ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis.
Arxivat a