El Museu de la Tècnica acollirà una xerrada sobre la novel·la «La Fabricanta»

L'activitat començarà a les set de la tarda

Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:05h
Aquest dijous, 21 de setembre, a les set de la tarda, el Museu de la Tècnica de Manresa acollirà una xerrada-col·loqui sobre la novel·la La Fabricanta, de Dolors Monserdà, que els participants dels Clubs de lectura de les Biblioteques de Manresa han llegit.

L'acte s'iniciarà amb una presentació teatralitzada a càrrec d'Anna Selga i una xerrada sobre les fàbriques i la sederia a Manresa a càrrec de l'historiador Lluís Virós i Angels Solà Parera, professora d'història de la Universitat de Barcelona. També es comptarà amb la col·laboració de la DO Pla de Bages.

Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte i-Biblioteques, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), amb la col·laboració de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Aquesta iniciativa té per objectiu assolir un triple objectiu: promoure el sector i el patrimoni industrial català, dinamitzar la lectura a les biblioteques en base a la cultura industrial i articular les dinàmiques locals de les biblioteques en relació al territori amb un projecte d'abast nacional.