Fibracat amplia l'àrea de wifi gratuït a Manresa

Fibracat ampliarà la seva àrea de wifi gratuït
Fibracat ampliarà la seva àrea de wifi gratuït | Fibracat
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:04h
L'operadora catalana Fibracat, amb seu a Manresa, vol reafirmar el seu compromís a la llibertat en les connexions a internet, i per tant, a la informació, ampliant el wifi gratuït a la capital del Bages.

El fet d'invertir en el territori i de disposar d'una xarxa pròpia i totalment independent, permet a la companyia la llibertat de decidir: "no depenem dels operadors nacionals que apliquen censura a Catalunya i als seus clients. A Fibracat apostem per l'Internet sense censures", afirma, contundent, la directora comercial i de negoci de l'empresa, Meritxell Bautista.

Bautista creu que és un moment per estar a l'alçada. "La política comercial de Fibracat està basada en ser summament competitius amb serveis de 200 fins a 1000 Mbps en fibra òptica a particulars i empreses, telefonia mòbil amb xarxa pròpia a principals ciutats catalanes i amb un acord nacional amb Orange, fora de la xarxa de cobertura mòbil de Fibracat", ha explicat, tot afegint que "també disposem d'un producte de TV online que ofereix els millors continguts online amb un acord de futbol amb Mediapro per la Lliga i la Champions".

Amb aquesta ampliació, Fibracat pretén dotar Manresa d'una macro xarxa wifi que actualment es situa a la part comercial del Passeig Pere III de Manresa des de Crist Rei fins Plaça Sant Domènec. Es preveu ampliar-la a les zones comercials del carrer Born fins la Plana de L'Om i la Plaça Gispert. També es preveu posar un punt wifi gratuït a totes les altres poblacions on ja opera la companyia.