El manresà Salva Racero posa veu a l'himne de lluita contra l'alzheimer

Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:36h
Salva Racero, en una imatge del videoclip
Salva Racero, en una imatge del videoclip
L'artista i cantant manresà, Salva Racero (fins fa molt poc el vocalista dels Lax'n'Busto) torna a l'actualitat musical interpretant una cançó que s'està convertint en tot un himne de conscienciació en la lluita contra l'alzheimer.

El tema es titula No em demanis que et recordi i ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals. A més, se n'acaba de realitzar un videoclip on s'expliquen, de forma poètica i emotiva, els efectes d'aquesta malaltia.

Aquesta cançó neix d'una iniciativa d'un grup d'alumnes de tercer d'ESO de l'escola Arrels de Solsona. Els estudiants van idear un projecte musical a favor de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de Solsona. A partir d'aquí, van demanar al cantant manresà resident a Solsona que s'unís al projecte solidari i la iniciativa va començar a agafar volada, convertint-se, en poc temps, en un himne referent per totes aquelles associacions i agrupacions que lluiten contra l'alzheimer.

No em demanis que recordi és la segona incursió en solitari de Salva Racero després de realitzar la banda sonora oficial de la Volta Ciclista a Catalunya 2017 amb el tema Què li passa al món.